FITNESS4YOU

Faciliteiten

Faciliteiten van Fitness4you

Faciliteiten

Waarom kiezen voor FITNESS4YOU?

Fitness4you is een fitnesscentrum waar kwaliteit zeer belangrijk is. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat u er zich thuis voelt. Fitness4you heeft een professioneel en zeer betrokken team voor u klaar staan.

Faciliteiten

Aandacht, Sfeer en Kwaliteit

Persoonlijke aandacht, sfeer en kwaliteit zijn erg belangrijk voor ons. Al onze medewerkers dragen hier aan bij: schone kleedkamers, een glimlach en een vriendelijk woord, en niet onbelangrijk, uitstekende sportlessen. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en staan garant voor kwaliteit. Wij geloven in een gezonde leefstijl en dragen dit uit!
Faciliteiten - Gewichten
Faciliteiten - krachthonk

Faciliteiten

Kom langs in onze sportschool in Purmerend

Kom gerust eens bij ons langs. Dan kunnen wij u adviseren over een passende activiteit en abonnement. U bent van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen en zo zelf de sfeer te proeven en kwaliteit te ervaren.

Zelfs voor professionele personal training kunt u terecht in ons fitness center in Purmerend. Met onze personal training krijgt u de een-op-een begeleiding die u nodig heeft om op optimale wijze uw doel te behalen.

Wij staan open voor veranderingen en we willen iets nieuws introduceren dat vrij uniek is in Purmerend, namelijk fitness voor jongeren. Jongeren mogen niet zonder toezicht sporten, vandaar wij voornemens zijn om een kleine groep jongeren vanaf 12 jaar wel deze mogelijkheid te bieden.

Faciliteiten

Compleet fitnesscentrum in hart van Purmerend

Ongeacht uw doel om ons fitnesscentrum te bezoeken – bijvoorbeeld voor de verbetering van uw conditie, sportprestaties, voor spieropbouw of het werken aan een gezond gewicht – Fitness4you heeft alles in huis om het beste uit u te halen. Dit doet u samen met een team van gekwalificeerde, ervaren trainers die uitgaan van uw persoonlijke situatie en wensen om zo een doeltreffend en geheel gratis individueel trainingsschema voor u op te stellen, mits u zich aan het opgestelde schema houdt kunt u dit 6-wekelijks gratis laten vernieuwen om de motivatie te behouden maar zeker ook uw gestelde doelen daadwerkelijk te behalen
Overzicht faciliteiten

Onze faciliteiten

Onze faciliteiten in een notendop:

  • Moderne fitnessapparatuur van het vooraanstaande Amerikaanse merk Precor
  • Een aparte sauna in zowel de kleedkamer voor dames als de kleedkamer voor heren
  • Nette kleedkamers, voorzien van douche en toilet
  • Ruime openingstijden (Ook zaterdag en zondag van 9-16 uur)
  • Personal training op afspraak en tegen betaling mogelijk
  • Gratis WIFI

Inschrijven
FITNESS4YOU

Waarom nog langer wachten?

Wacht niet langer en begin meteen. Schrijf je direct in en je kunt meteen beginnen!
Logo Fitness4You
In het centrum van Purmerend vindt u Fitness4You. Een fitnesscentrum met een laagdrempelig karakter en een breed pakket aan faciliteiten.
© 2022 Power Internet | Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | RJHosting.nl

Social Media