FINTNESS4YOU

Groepslessen

Groepslessen

Small Group Training

Small Group TrainingTijdens de Small Group Training doorlopen we een circuit waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam uitvoert in groepsverband. De training heeft als doel om je kracht- en uithoudingsvermogen te vergroten. Onze lessen worden gegeven door ervaren trainers en zijn geschikt voor ieder niveau om mee te doen.

Bijkomend voordeel van de training is dat je deze samen doet met andere deelnemers. Je leert nieuwe mensen kennen en kunt elkaar stimuleren om net dat beetje extra gas te geven.De trainingen duren ongeveer 40 minuten en er kunnen maximaal 8 deelnemers. Zo zijn we ervan verzekerd dat er altijd voldoende persoonlijke aandacht is. De trainingen worden gegeven op zaterdag om 10 uur en zondag
om 12 uur.

GROEPSLESSEN

Bootcamp

Buiten bootcamp tijdens de zomer. Vindt u het leuk om tijdens de zomermaanden iets extra’s te doen dan alleen maar fitness, probeer dan eens onze bootcamplessen. De lessen vinden elke dinsdag en donderdag van 10:00 tot 11:00 plaats in het nabijgelegen Jan Kooiman park. Voor meer informatie kunt u zich melden bij één van onze trainers of via de mail.

Help mijn kind heeft overgewicht

Steeds meer kinderen kampen met overgewicht. Kinderen met overgewicht kunnen onder andere last hebben van pesten en een gebrek aan zelfvertrouwen, daarnaast bestaat er op latere leeftijd een grotere kans op het ontwikkelen van ziektes zoals diabetes.

Bij Fitness4you kunt u uw kind opgeven voor een tien weken programma waarin zij wekelijks een aangepast voedingsschema en verschillende trainingen krijgen. Tevens worden zij wekelijks gewogen en gemeten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactpagina op onze website.

Small Group Training

Tijdens de Small Group Training doorlopen we een circuit waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam uitvoert in groepsverband. De training heeft als doel om je kracht- en uithoudingsvermogen te vergroten. De lessen worden gegeven door ervaren trainers en zijn geschikt voor zowel starters als gevorderden!

De trainingen duren ongeveer 40 minuten en er kunnen maximaal tien deelnemers aan meedoen. Op die manier is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Hebben wij u enthousiast gemaakt en passen wij helemaal in het plaatje wat u voor ogen heeft? Kom dan gerust langs voor meer informatie over de mogelijkheden. Graag bieden we u ook een gratis proefles om u zo kennis te laten maken met de sfeer en de kwaliteit die u aantreft in ons fitnesscentrum.

Momenteel zijn wij druk bezig om meerdere groepslessen te ontwikkelen, maar heeft u intussen een geweldig idee, laat het ons weten.

Faciliteiten - Gewichten
FITNESS4YOU

Waarom nog langer wachten?

Wacht niet langer en begin meteen. Schrijf je direct in en je kunt meteen beginnen!
Logo Fitness4You
In het centrum van Purmerend vindt u Fitness4You. Een fitnesscentrum met een laagdrempelig karakter en een breed pakket aan faciliteiten.
© 2022 Power Internet | Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | RJHosting.nl

Social Media