FITNESS4YOU

Over Ons

Over ons

Over ons

Fitnesscentrum in Purmerend

Wij zijn een gevarieerd team, van jong tot oud met een diversiteit aan specialisme. Door de huiselijke sfeer zult u zich bij ons al snel thuis voelen. Onze instructeurs voelen zich zeer betrokken bij uw individuele wensen en stralen de vriendelijkheid en het begrip uit die u verdient. Bij ons bent u geen nummer maar een individu. Natuurlijk kunnen wij ook een passend schema voor u maken wat een onderdeel is van uw revalidatie, dit kunt u ook voorleggen/bespreken bij onze fysiotherapeut, zie de website: www.fysiodynamics.nl ook voor het maken van een afspraak.

(Gratis) maatwerk in fitness

Maatwerk is ons motto. Of u nu komt voor een betere conditie door een intensieve cardiotraining of dat uw doel het vergroten is van uw spiermassa. Wij adviseren u graag over een passende activiteit en de duur van het abonnement wat het beste werkt in uw geval. Ook voor afvallen of het verbeteren van uw prestaties in de sport kunnen wij een passend schema voor u uitwerken.

Moderne fitness apparatuur

Om voor iedereen passende fitness te kunnen hebben wij eigentijdse fitness apparatuur van het gerenommeerde Amerikaanse merk Precor staan. Hierdoor is voor elk doel een passend apparaat beschikbaar, waarmee u uw gewenste resultaat kunt bereiken.

Goedkope abonnementen

Ook een overweging om voor ons te kiezen zijn de zeer gunstig geprijsde
abonnementstarieven die wij u kunnen aanbieden. Al onze abonnementen voorzien in het onbeperkt gebruik maken van de aanwezige faciliteiten, met uitzondering van één op één personal training. Hiervoor gelden aanvullende tarieven. Om de kwaliteit voor u te waarborgen besteden wij veel aandacht aan hygiënische kleedkamers en gedegen onderhoud aan alle apparatuur.

Over ons

Over ons

Ruime Openingstijden

Mensen die overdag werken of naar school gaan kunnen profiteren van onze ruime openingstijden. Maandag tot en met vrijdag kunt u bij ons vanaf 8:00 tot 22:00 uur terecht en ook in de weekenden zijn wij geopend van 9:00 tot 16:00.

Om kennis te maken met alle faciliteiten die wij bieden nodigen wij u graag uit om eens langs te komen. Ook bieden wij u de gelegenheid om een gratis proefles te komen volgen.

FITNESS4YOU

Waarom nog langer wachten?

Wacht niet langer en begin meteen. Schrijf je direct in en je kunt meteen beginnen!
Logo Fitness4You
In het centrum van Purmerend vindt u Fitness4You. Een fitnesscentrum met een laagdrempelig karakter en een breed pakket aan faciliteiten.
© 2022 Power Internet | Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | RJHosting.nl

Social Media